Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. kolo - Staré Ransko - Jeřišno (A-tým)

10. 11. 2009

 

 

 

 

   V dohrávce 11. kola jsme přivítali na domácím hřišti nováčka z Jeřišna, kteý si v minulém kole poradil na domácí půdě s Mírovkou. Hosté nastoupili udajně bez některých hráčů základu, kteří se obávali z důvodu vlastního zranění (informace hostujícího trenéra) absolvovat toto utkání. Bohužel vzhledem k vývoji utkání byli právě hosté těmi, kteří hráli nečestně s častými zákeřnými fauly.

 

   Samotný zápas začal tlakem domácích již v prvních minutách, kdy se  do slibných situací ke vstřelení golu dostal Jirka Janáček a nedlouho po něm i Petr  Machovec. Ani jeden však skore neotevře,l a tak se pokračovalo v dobývání hostující svatyně. V 15.min Jirka Janáček výborně vybojoval již ztracený míč na polovině hřiště, postupoval sám až na hranici velkého vápna, kde si narazil z Ročárkem J. a na konci této vydařené akce byl Machovec Petr, který jako již tradičně otevřel skore zápasu pěkně umístěnou střelou ke vzdálené tyči hostujícího golmana. Ten záhadně na míč nedosáhl 1-0!!! Hosté utkání nezabalili, ale jejich pokusy dobýt Žabovu svatyni končily na domácí obraně, výborně zorganizované již zkušenými hráči. Ve 20.min se po přesné nahrávce od J.Janáčka dostal do šance mladší z bratří Ročárků. Jeho střela však po pohotové teči hostujícího brankaře skončila pouze na pravé tyči. Ve 30. min se mohlo opět měnit skore, když Janáček J.svým důrazem dohrál mí,č který hostující golman ještě nedržel ve svých rukavicích. Rozhodčí však byl jiného názoru, a tak stav zůstal stejný. O 5 min. později se dommácí přece jen dočkali změny skore, když si ve středu hřiště vyměnili míč bratři Ročárkové, postupovali neohroženě až na velké vápno hostu, kde se do jejich kombinace zapojil ještě Jirka Janáček, vrátil míč Michalovi, a ten se již ve své druhé šanci zápasu nemýlil. S pomocí teče golmana tak zvýšil už na 2-0 pro domácí!!! Poločas se již dohrál beze změn,y a tak se šlo do kabin za tohoto stavu.

 

Do druhého poločasu nastoupili obě mužstva s odhodláním dohrát tento poslední letošní zápas v poklidu a bez zranění. Průběh druhé půle však ukázal odvrácenou tvář fotbalu, který se téměř vytratil ze hřiště. Nastoupili sprosté fauly a spíše se diskutovalo než hrálo. Domácí se nenechali vyprovokovat a udrželi nervy na uzdě. Zklidnili hru a snažili se držet míč na zemi, vytvořit si ještě nějakou kombinaci a pojistit co nejdříve výsledek. To se však dlouho nedařilo. Hostující golman oddolával i díky dobře postaveným tyčím své brány. Hosté se za celý zápas, nedostali do větší šance snad až na jednu situaci, kterou vyřešil Tomáš Dohnal, když se vrátil právě v čas a šanci hostů odvrátil. Tak se jediná akce, která stojí za zmínku udála až v 80 min. Brychnáč v klidu nechal vynadávat hostujícího hráče, z následné standardní situace se dostal k míči nikým neatakovaný Petr Machovec, měl spoustu času rozmyslet si, co s míčem udělá a po jeho přihrávce střídající Michal J. téměř z brankové čáry pojistil vítězství domácích 3-0. Ten samý hráč měl možnost po přesném centru Honzy Ročárka přidat ještě jednu branku, ale z první jen těsně minul. Zápas domácí zvládli zodpovědně a svým nasazením a bojovností si připsali další domácí vítězství a upevnili si tak druhé místo v tabulce. Pochvalu zaslouží celé mužstvo, vynikli střelci branek a vynikající výkon podali oba hoši mámy paní Ročárkové, která ani tentokrát nezklamala a přišla nás jako správná skalní fanynka opět podpořit.Díky ...(sháníme vedoucí mužstva....???)

 

 

 

 

 

Za mužstvo Kapitán Brychnáč

 

 

 

 

 

 

 

 

11. kolo: Staré Ransko - Jeřišno 3:0 (2:0)

Sestava:

 

                                              Josef Žák

Tomáš Málek                      Roman Kafka                        Pavel Novosad

 (Petr Mitáček)                                       

                                          Roman Brychnáč

                                   

Tomáš Dohnal         Jan Ročárek, Michal Ročárek         Ondra Mišinger

                                                       

                     Jirka Janáček                                  Petr Machovec

                     (Michal Janáček)

                                                                            

 Branky:  1x Petr Machovec, 1x Michal Ročárek, 1x Michal janáček

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář