Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kolo - Staré Ransko - Přibyslav B (A-tým)

26. 5. 2010

16. kolo - Staré Ransko – Přibyslav „B“ 6:1 (3:1)

 

 

 

 

 

Sestava:

 

 

                                                    Josef Žák

 

 

Roman Brychnáč                   Roman Kafka                        Pavel Novosad

 

 

                                             Michal Janáček

 

 

                      
                                 

 

 

Tomáš Dohnal                   Jan Ročárek, Michal Ročárek            Petr Mitáček          

 

 

                                                                                                  (Míra Vavroušek)                      

 

 

                     Jirka Janáček                                       Petr Machovec

 

 

                (Zdenek Zvolánek)                                                         

 

 

                                                                          

 

 

 Branky:   2x Petr Machovec, 1x Tomáš Dohnal, 1x Pavel Novosad, 1x Jirka Janáček, 1x Jan Ročárek

 

 



                Dohrávka 16. kola byla oproti žádosti spartaku stanovena na středu 26.5. Přesto, že je polovina května, nehrálo se na o moc lepším terénu, než jaký byl v původním termínu. Ani divácká účast nebyla nijak valná, když přišlo jen pár skalních. V úvodních minutách zápasu dokonce chyběla i jedna z nejvěrnějších příznivkyň, paní Ročárková, ale od poloviny poločasu už své svěřence podporovala :o)

 

 

            Úvod utkání se opět podobal minulým zápasům. Jednoznačná převaha domácích a mnoho neproměněných šancí v úvodu. Nejčastěji střílejícím byl Petr Machovec, a tak to byl právě on, kdo otevřel skóre zápasu. Trefa po několika neproměněných šancích ho zřejmě uklidnila a za krátko se po pěkné kombinaci s Jirkou Janáčkem prosadil podruhé. Třetí úder hostům zasadil Tomáš Dohnal, když na hranici šestnáctky převzal perfektní, přesně načasovanou přihrávku od Michal Ročárka a zvýšil už na 3:0. Tentokrát na rozdíl od minulých zápasů žádný útlum nepřišel, a tak se hrálo převážně na naší útočné polovině. Přesto ještě do poločasu hosté zaznamenali čestný úspěch. Střelcem branky byl však hráč Ranska. Roman Brychnáč ve snaze zablokovat střelu soupeře, změnil míči směr a Josef Žák, který reagoval na původní střelu, i přes velkou snahu zabránit vlastnímu gólu, mohl jen sledovat, jak míč padá k opačné tyči (3:1). Za tohoto stavu prví poločas skončil.

 

 

            Druhou půli jsme začali dvěma rychlými góly. Nejprve překonal hostujícího brankáře po standardní situaci zahrávané Honzou Ročárkem Pavel Novosad (4:1) a krátce nato se ze hry prosadil Jirka Janáček (5:1). S takovým náskokem se hrálo velice dobře a domácí se nebáli pustit do nějaké kombinace. Obrana hostů moc nestíhala reagovat na pohyb našich hráčů, a tak často zastavovala rodící se šance jen za cenu faulů. 2x po sobě předvedli Přibyslavští obránci velmi sporný zákrok v pokutovém území, ale rozhodčí se však za daného stavu nepochopitelně zdráhal penaltu odpískat. Když se tato situace opakovala, šel Jirka Janáček raději střídat, aby se vyhnul zbytečným komentářům a případnému trestu. Největší šancí hostů byl trestný kop asi z 20-ti metrů, který směřoval přesně do spojnice břevna a tyče, tentokrát byl ale Josef Žák pozorný. Jinak se hosté za celý zápas snad ani k nějakému ohrožení branky nedostali. Poslední branku zápasu vstřelil Honza Ročárek, kterému na střelu namazal zpětnou přihrávkou bratr Michal (6:1)

 

 

            V jednoznačném utkání jsme zaslouženě zvítězili, dostatek prostoru na hřišti dostali i hráči ze střídačky, brankově se prosadili i obránci (i když Roman gólem vlastním :o)), v závěru jsme předvedli kombinační hru podporovanou ze středu bratry Ročárkovými, která se divákům musela líbit a vítězstvím jsme potvrdili druhé místo v soutěži, o které už nemůžeme přijít. Další zápas sehrajeme v neděli 30.5. na hřišti Jeřišna.

 

 

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář