Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. kolo Leština - Staré Ransko (A-tým)

12. 4. 2010

17. kolo: Leština - Staré Ransko 1:3 (1:0)

 

Sestava:

 

                                              Josef Žák

Roman Brychnáč                  Roman Kafka                        Pavel Novosad

                                          Michal Janáček                     (Tomáš Málek)

                                   

Tomáš Dohnal           Jan Ročárek, Michal Ročárek         Ondra Mišinger

                                                       

                     Jirka Janáček                                  Petr Machovec

                  (Tomáš Křesťan)

                                                        

 Branky:  1x P. Machovec, 1x J. Ročárek, 1x J. Janáček




   Po dvoutýdení přestávce, zaviněné nepříznivým počasím, jsme se opět představili na soupeřově hřišti, tentokrát v Leštině. Po zaváhání Brodské rezervy jsme chtěli získat plný počet bodů.
   Utkání začalo vyrovnanou hrou, ale na nerovném povrchu bylo vidět mnoho nepřesností na obou stranách. My jsme měli mírnou herní převahu, domácí obrana však hrála bez vetších chyb. První vážnější ohrožení domácí branky nastalo až po dlouhém autovém vhazování z levé strany, ale míč poskakující v prostoru malého vápna jsme ani na několikrát nedokázali dostat do branky. Pokud jsme se už dostali do slibné pozice, postrádalo zakončení důraz a přesnost a chybělo i trochu štěstí. To když Michal Ročárek trefil ze schrumáže před domácí brankou poze tyč. Hosté naopak hrozily z rychlých protiútoků. Ve 33. minutě nešťastně podklouzl před tečovaným míčem stoper Kafka a domácí útočník Čuřík se tváří v tvář našemu brankaři nemílil a poslal své mužstvo do vedení (1:0). V prvním poločase se už nic nezměnilo a tak za tohoto stavu se odcházeli do kabin. 
   Druhý poločas jsme zahájili lépe a už 51. minutě bylo srovnáno. Tomáš Dohnal zatáhl míč po pravé straně a odcentroval před branku přesně na Jirku Janáčka. Ten se ještě neprosadil, ale hned v zápětí dostal odražený míč za brankářova záda Petr Machovec (1:1). Na druhé straně se dobrým zákrokem blýskl Josef Žák, který vytáhl na roh dalekonosnou střelu směřující přesně do "šibenice". Po obdržené brance se domácí trochu stáhli a hrálo se víc na jejich polovině. Naši mírnou převahu zužitkoval Honza Ročárek, když v 58. minutě zahrával rohový kop, který si bez přičinění jiného hráče našel cestu přímo do branky za překvapeného gólmana (1:2). Honza měl ještě jednou blízko k další brance, ale tentokrát už byl brankař pozorný a jeho umístěnou střelu z poza šestnástky kryl. Naši výhru ještě pojistil Jirka Janáček, který proměnil pokutový kop po faulu na Petra Machovce, a stanovil tak konečné skóre zápasu na 1:3. 
   Celé mužstvo zaslouží pochvalu za dobrý výkon, za který si z Leštiny odvážíme zasloužené 3 body. Příští týden nás čeká první jarní domácí utkání proti lídrovi okresního přeboru Havl. Brodu B. Tak nás přijďte v sobotu od 16:00 podpořit.

Za kolektiv hráčů napsal Pavel N.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář