Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. kolo Staré Ransko - Přibyslav "B" (A-tým)

16. 5. 2011

21. kolo – Staré Ransko – Přibyslav „B“ 0:0 (2:0)

Sestava:

Josef Žák

 

                 Tomáš Málek                       Roman Kafka          Pavel Novosad        

                     

Michal Janáček

Tomáš Dohnal                   Michal Ročárek                   Ondra Mišinger

                                                          

           

 Roman Brychnáč 

               

Jirka Janáček                                              Petr Mitáček

                              (Zdeněk Zvolánek)

 

 Branky:  2x Jirka Janáček  

           

 

            Další domácí utkání jsme sehráli proti Přibyslavi „B“. Do sestavy se po 4-zápasovém trestu vrátil útočník Jirka Janáček.

Od začátku se nehrál příliš pohledný fotbal. Chyběla přesnost a spíš se bojovalo ve středu hřiště. Navíc se místo hraní často diskutovalo s rozhodčím, a tak byla hra dost rozkouskovaná. Jako první se do dobré příležitosti dostali hosté, ale zmatků v těsné blízkosti naší branky nevyužili. Přibyslavský útočník na odražený míč nedosáhl a celou situaci nakonec uklidnil Michal Janáček. Naopak na druhé straně se po přímočaré akci dostal do skvělé šance Petr Mitáček, ale v dobré pozici mu chyběl dostatek klidu a z dobré pozice těsně minul. Do přestávky už branka nepadla, a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu 0:0

Ani po přestávce to po fotbalové stránce nebylo příliš na koukání. Diváky spíš než hra byvil výkon rozhodčího, který přispěl k zápasu osmi žlutými a jednou červenou kartou. Přesto jsme v druhém poločase získali mírnou převahu a více se dostávali do zakončení. Po jednom z rohových kopů už byl brankář hostů dokonce překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil obránce, který míč směřující do branky vyhlavičkoval do bezpečí. Brzy se však podobná situace opakovala na druhé straně a Josefovu neprůstřelnost uhájil odkopem z brankové čáry Tomáš Málek. A tak ještě 15 minut před koncem platilo nerozhodné skóre 0:0, které vcelku věrně odráželo průběh zápasu. Pak ale Přibyslavský obránce fauloval pronikajícího Michala Ročárka a Jirka Janáček nařízený pokutový kop s přehledem proměnil (1:0). To už jsme ale hráli jen v deseti, protože po druhé žluté kartě musel předčasně do sprchy Michal Janáček. O pár minut později se ale Jirka Janáček trefil podruhé. Tentokrát přesnou střelou z vápna a náležitě korunoval svůj návrat do sestavy(2:0). Tím v podstatě rozhodl utkání, protože do závěrečného hvizdu se už nic zajímavého nestalo.

Ne příliš pohledné utkání, ale cenné výtězství, které se nerodilo lehce, nás udrželo na druhé příčce průběžné tabulky. V dalším kole nás čeká derby na hřišti Sobiňova, který na jaře potřebuje v boji o záchranu každý bod. Navíc po vítězství Rozsochatce nad Šlapanovem v posledním kole se ocitli až na samém konci tabulky. Utkání se hraje v sobotu 21.5. od 16:30, a tak nás přijďte podpořit.

Za kolektiv hráčů napsal Pavel N.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář