Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. kolo - Dolní Město - Staré Ransko (A-tým)

10. 5. 2010

21. kolo Dolní Město - Staré 3:0 (2:0)

 

 

 

Sestava:

 

                                                    Tomáš Slanař

 

Luboš Ondráček                        Michal Janáček                        Pavel Novosad

 

                                                Roman Brychnáč                                           
                                 

 

Petr Mitáček                   Jan Ročárek, Michal Ročárek            Ondra Mišinger          

 

 (Josef Žák)

 

                     Radek Nepovím                                  Petr Machovec

 

                                                                          

 

 Branky:   xxx

 




            21. kolo proti Dolnímu Městu se kvůli rekonstrukci hřiště hrálo v Lipnici, kde už mají rekonstrukci za sebou. Ani jedno mužstvo v minulém kole nebodovalo, a tak domácí i my jsme měli co napravovat.
            Úvod utkání byl vyrovnaný bez nebezpečných situací na jedné či druhé straně. Bohužel hned v začátku poločasu musel kvůli zranění střídat Petr Mitáček a do hry se tak dostal náš jediný náhradník Josef Žák. Přesto, že jindy je jeho místo mezi tyčemi, nenechal se zahanbit ani v poli a nakonec to byl právě on, kdo měl z našeho mužstva nejblíže k vstřelení branky. Herně bylo utkání v prvním poločase vyrovnané, brankově však měli navrch domácí. Po individuální akci se přesnou střelou 2x prosadil domácí kapitán. Obě jeho branky se zrodily z ničeho nic bez náznaku nějaké šance nebo přečíslení. O to však byly jeho zásahy nebezpečnější. Na druhé straně se po dlouhém centru do pokutového území dostal do zakončení i Petr Machovec, ale jeho střela skončila u připraveného brankáře domácích. Jiné nebezpečí jsme domácím nepřipravili, dobře se rozbíhající akce končily většinou nepřesnou přihrávkou, vysoké míče měla kompaktní domácí obrana pod kontrolou, a tak do kabin se šlo za stavu 2:0

 

            Přesto, že jsme do druhého poločasu nastoupili s odhodláním zvrátit nepříznivý výsledek, začali jsme hned hrubou chybou Novosada, který namazal domácím útočníkům. Ti však vyloženou šancí pohrdli a sami dva proti našemu brankáři zakončili mimo. Díky vysunuté hře Romany Brychnáče jsme se dostali do mírného tlaku, ale stejně jako v minulých utkáních nám chyběla koncovka. Naší asi největší šancí byla střela Josefa Ž. z pravé strany, kterou domácí brankář vyrazil na tyč. Když jsme pak nedokázali dostat do branky ani míč skákající těsně před brankovou čárou, prosadili se gólově opět domácí, když se domácí hráč dostal k odraženému míči a trochu se štěstím ho přes několik hráčů dostal do branky (3:0). S nepříznivým stavem se nám už nepovedlo nic udělat. Naopak domácí po jednom z protiútoků trefili ještě tyč naší branky. Domácí tak díky lepší produktivitě zaslouženě získali 3 body a my vyšli už potřetí v řadě naprázdno.

 

Znovu bych chtěl poděkovat hráčům, kteří přišli doplnit prořídlé mužstvo. Příští týden nás čeká doma Lučice. Hraje se v sobotu v 16:30.

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář