Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. kolo - Jeřišno - Staré Ransko (A-tým)

31. 5. 2010

24. kolo – Jeřišno - Staré Ransko 4:2 (1:0)

 

 

 

 

 

Sestava:

 

 

                                                      Josef Žák

 

 

 

 

 

Roman Brychnáč                          Roman Kafka                        Pavel Novosad

 

 

 

 

 

                                                   Michal Janáček                       
                                 

 

 

Tomáš Dohnal                   Jan Ročárek, Michal Ročárek            Ondra Mišinger    

 

 

     

 

 

                     Jirka Janáček                                       Petr Machovec

 

 

 

 

 

                                                                          

 

 

 Branky:   1x Pavel Novosad,  1x Michal Ročárek

 

 

           

                Díky dohrávce odloženého jarního kola jsme v neděli sehráli třetí utkání v průběhu jednoho týdne. Tentokrát po třech domácích utkání na soupeřově hřišti v Jeřišně..

 

 

            Domácí začali aktivněji a hned v prvních minutách měli dvě dobré příležitosti. Jejich zakončení však bylo nepřesné, a tak to bylo jen důrazným varováním, abychom zlepšili hru. To se nám trochu podařilo a s postupem času jsme hru vyrovnali. Domácí byli ale rychlejší a důraznější v osobních soubojích a přehrávali nás hlavně ve středu hřiště. Navíc nás stejně jako v minulých zápasech trápila koncovka a většině našich přihrávek chyběla přesnost. To domácí těsně před přestávkou potrestali, kdyže 43. minutě po průniku přes celou naši polovinu a střele z hranice šestnáctky překonali našeho brankáře (1:0).

 

 

            Druhý poločas jsme začali lépe a soupeř se v podstatě nedostal k míči. Chybělo však nějaké zakončení. A tak namísto vyrovnání přišla druhá inkasovaná branka. Domácí se poprvé v druhé půli dostali před naši branku, v 53. Minutě zahrávali rohový kop a hlavou zvýšili na 2:0. Naději na lepší výsledek a trochu povzbuzení přinesla v 60. minutě snižující branka. Pavel Novosad si u půlící čáry narazil s Petrem Machovcem, dostal se za záda vysunuté  domácí obrany a po samostatném úniku překonal domácího brankáře. (2:1). Naší hře ale chybělo nasazení a chuť a tak soupeř, který nás poměrně snadno přečísloval, rychle odpověděl dvěma velice podobnými brankami v naší síti a zvýšil na rozdíl třech branek (4:1). Podařilo se nám odpovědět ještě jednou brankou. Petr Machovec byl při zakončování faulován v pokutovém území a nařízenou penaltu nadvakrát proměnil Michal Ročárek. To bylo z naší stany bohužel všechno. Naši snahu o zvrácení nepříznivého výsledku zastavilo dvojité vyloučení bratrů Janáčkových, kteří oba měli po jedné žluté kartě z prvního poločasu. S devíti hráči už jsme do konce utkání spíše jen bránili domácím, kteří byli při chuti. Branka už nepadla a tak zápas skončil výhrou domácích 4:2.

 

 

            Hra na menším hřišti byla spíš o bojovnosti a nasazení, kterou jsme tentokrát postrádali, a tak domácí zvítězili zaslouženě. Spíš než ztráta bodová nás ale budou mrzet v dalších zápasech tresty za zbytečná vyloučení. Další utkání sehrajeme v sobotu 5.6. na Ransku v 16:30.

 

 

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

proč v prdeli?

Pavel N.,7. 6. 2010 21:17

Nevím ty bajajo proč jsme podle tebe v prdeli... myslím, že druhý místo za daných podmínek není zase tak špatný a dlouho nepamatuju takovou pohodovou atmosféru v kabině. Kdypak mělo Ransko 2 kola před koncem 49 bodů???

konec

bajaja,2. 6. 2010 19:07

A jste v pr....,šance na Btřídu jste nikdy neměly,a bojím se budoucnosti,nemáte kde brát,Brod má výhodu dorostu,A mužstva ale dobře jste ho potrápily