Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. kolo - Staré Ransko - Mírovka (A-tým)

7. 6. 2010

25. kolo – Staré Ransko - Mírovka 3:1 (2:0)

 

 

 

 

 

Sestava:

 

 

                                                    Josef Žák

 

 

 

 

 

Jiří Čermák                                 Roman Kafka                        Pavel Novosad

 

 

 

 

 

                                                 Roman Brychnáč
                                 

 

 

Tomáš Dohnal                   Jan Ročárek, Michal Ročárek            Jan Dymáček    

 

 

                                                                                                   (Míra Vavroušek)

 

 

 

 

 

                     Ondra Mišinger                                       Petr Machovec

 

 

                   (Zdenek Zvolánek)

 

 

 

                                                                          

 

 

 Branky:   2x Petr Machovec,  1x Jan Dymáček

 

 

           

                V sobotu 5.6. jsme sehráli další domácí utkání. Soupeřem bylo mužstvo Mírovky, kde jsme na podzim prohráli 2:1. Michal a Jirka Janáčkovi dostali za červené karty v minulém utkání dvouzápasový trest, a tak příležitost dostali i dorostenci, kteří měli tento víkend volno. Po vydatných deštích bylo hřiště podél kabin dost podmáčené a hra v těchto místech připomínala spíš bahenní zápasy, zbytek hřiště byl jinak celkem v pořádku.

 

 

            Kvalitu hřiště otestoval na vlastní kůži hned v úvodních minutách Honza Ročárek, který po faulu bránícího hráče skončil v bahně. Následně zahrávaná standardka pro nás ale vyzněla naprázdno. Hra byla vcelku vyrovnaná a soupeř byl nejsilnější hlavně ve hře dopředu. První, kdo ohrozil branku, jsme byli ale my. Brankář hostů však pěknou střelu Michala Ročárka vyrazil na břevno a k dorážce jsme se už nedostali. O pár minut později se už skóre měnilo. Na 3 doteky jsme se dostali od naší branky až do pokutového území Mírovky, Petr Machovec se uvolnil a podél obránce vystřelil. Hostující brankář opět neudržel míč, a tak jeho střela nakonec s trochou štěstí skončila až v jeho síti 1:0. Hosté hráli dobře dopředu, ale vzadu chybovali, a tak jsme zanedlouho opět po rychlém přechodu dopředu po ose R. Brychnáč – M. Ročárek – J. Dymáček zvyšovali na 2:0. Posledně jmenovaný se dostal až za záda obránců Mírovky, sám proti brankáři si počínal zkušeně a s přehledem zakončil k levé tyči. Hosté měli možnost snížit, když jsme propadli po vhazování u půlicí čáry a útočník hostů se řítil sám na naši branku. Jeho střela naštěstí skončila jen na břevně. Na druhé straně zazvonil na ankovou konstrukci i Tomáš Dohnal, který dostal perfektní přihrávku za obranu od Michala Ročárka. A když byl Josef Žák pozorný i při střele hostujícího útočníka, který se proháčkoval naší obranou až k zakončení, tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

 

 

            Brzy po přestávce se nám podařilo zvýšit náskok. Honza Dymáček získal u levé lajny míč, posunul na Michala Ročárka, ten se uvolnil a předložil před branku přihrávku Petrovi Machovcovi, který zblízka vstřelil svou druhou branku v utkání 3:0. Hosté však odpověděli velmi rychle. Šikovný útočník Mírovky si pohrál s naší obranou a individuálně se prosadil. Do jeho zakončení už stačil Roman Kafka jen vložit nohu a tak nasměroval míč od tyče do vlastní branky 3:1. Ze strany hostů to bylo naštěstí vše, přestože při hře dopředu byli stále nebezpeční. Na druhé straně předvedl pěknou střelu Michal Ročárek, ale brankař Mírovky ji vyrazil a následná dorážka Míry Vavrouška z ostrého úhlu jen orazítkovala břevno. Skóre se do konce už neměnilo, a tak utkání skončilo 3:1.

 

 

            Myslím, že diváci viděli zasloužené vítězství domácího mužstva, které potvrdilo druhé místo v letošním ročníku. Havlíčkobrodská rezerva už může po tomto kole slavit postup do vyšší soutěže. Dobrý výkon předvedli všichni dorostenci. Pochvalu zaslouží i brankář, který kromě jedné teče vlastního spoluhráče svoji branku uhájil. Kvalitní byl i výkon rozhodčího. Příští týden v sobotu nás čeká poslední utkání na soupeřově hřišti v Lipnici. A letošní ročník pak zakončíme posledním domácím utkáním v sobotu 19. 6. už od 10:00.

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář