Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. kolo - Lipnice - Staré Ransko (A-tým)

14. 6. 2010

26. kolo – Lipnice - Staré Ransko - Mírovka 6:0 (1:0)

 

 

 

 

 

Sestava:

 

 

Tomáš Slanař

 

 

 

 

 

Jan Pátek                         Pavel Novosad                   Tomáš Málek

 

 

 

 

 

Luboš Ondráček

 

 

Vítek Kubový                   Ondra Mišinger, Michal Ročárek            Josef Žák

 

 

 

 

 

Petr Machovec                                            Martin Kopecký

 

 

                                                                          

 

 

 Branky:  

 

 

           

                Jen díky podpoře hráčů, kteří pravidelně nenastupují v základní sestavě, jsme byli schopni odehrát poslední venkovní utkání letošního ročníku.

 

 

            Domácí byli v úvodních minutách aktivnější a hned si vypracovali nebezpečnou příležitost. Tomáš Slanař v brance však pokus domácího útočníka vyrazil a odražený míč poskakující po brankové čáře uklidil do bezpečí Tomáš Málek. Po trochu ustrašeném začátku jsme trochu vyrovnali hru a začali se prosazovat i dopředu. K zakončení se individuální akcí a průnikem přes půl hřiště proháčkoval Michal Ročárek, ale z dobré pozice branku netrefil. Na druhé straně se domácí už prosadili. Útočník u pravé lajny se uvolnil, odcentroval před branku, kde našel nabíhajícího Čeledu, a ten hlavou poslal svůj tým do vedení (1:0). Domácí nepochopitelně jakoby zaskočeni naší rozhozenou sestavou nevěděli, co hrát, a především střed hřiště zůstával úplně prázdný. Toho jsme využívali k protiútokům a tím částečně vyrovnávali hru. Díky takto otevřenému prostoru se stoper Pavel Novosad dostal až na hranici šestnáctky, kde vybídl k zakončení Petra Machovce, ale ani ten dobrou pozici nevyužil. V prvním poločase jsme hráli bez výraznější chyby a ukázali si, že i v takové sestavě můžeme uhrát dobrý výsledek.

 

 

            Ve druhém poločase jsme však poměrně rychle inkasovali s trochou smůly druhý gól, když se míč po několika tečích odrazil až osamocenému útočníkovi, který už měl před prázdnou brankou jednoduchou pozici (2:0). To domácí uklidnilo, začali využívat volného prostoru ve středu hřiště a začali nás opět přehrávat. Navíc se hrálo za velkého vedra a pomalu nám začali docházet síly. Třetí branka byla uvedena v zápisu jako vlastní, když střela domácího útočníka skončila s nechtěnou tečí našeho obránce přesně ve spojnici naší branky(3:0). Pak přišla série individuálních chyb a domácí během několika minut zvyšovali už na 5:0. Pak po faulu Novosada v pokutovém území přišla penalta v podání domácího kanonýrka Čeledy, ale ten jen orazítkoval pravou tyč. Ve druhém poločase jsme už směrem dopředu neměli žádnou příležitost a domácí kontrolovali hru. Uklidněni vývojem zápasu hráli kombinační hru a v závěru přidali ještě jednu branku. Po 90. Minutách tak domácí jasně zvítězili 6:0 a uštědřili našemu mužstvu nejvyšší porážku v letošní sezóně.

 

 

            I když výsledek vypadá hrozivě, přesto bych chtěl poděkovat všem hráčům,ale hlavně těm, kteří mužstvo doplnili. V prvním poločase předvedli výborný výkon. Ve druhém poločase už nám bohužel došli síly a mužstvu Lipnice už jsme nebyli soupeřem. Těžko však něco vyčítat někomu z těch, co byli na hřišti. K zamyšlení je spíš tak velká absence dalších hráčů!!!   Letošní ročník zakončíme posledním domácím utkáním tuto sobotu  už od 10:00. Potom zveme všechny, kteří do letošní sezóny nějakým způsobem zasáhli nebo nám pomáhali a podporovali nás na společné posezení

 

 

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář