Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. kolo - Rozsochatec - Staré Ransko (A-tým)

24. 9. 2009

7. kolo: Rozsochatec - Staré Ransko 1:0 (0:0)

 

Sestava:

 

                                            Josef Žák

Tomáš Dohnal                   Roman Kafka                        Pavel Novosad

(Tomáš Málek)                Michal Janáček

                                   

Michal Ročárek            Jan Ročárek, Roman Brychnáč         Ondra Mišinger

(Míra Vavroušek)                                                       

                     Jirka Janáček                                  Petr Machovec

                                                                             (Martin Říha)

 Branky:  1x Roman Brychnáč

 


 Další utkání na soupeřově hřišti nám postavilo do cesty Rozsochatec a nebyl to soupeř vůbec jednoduchý, jak někteří podle postavení obou mužstev v tabulce očekávali. Pokud nám doposud úvody utkání vycházeli lépe, tak tantokrát nás domácí zaskočili aktivitou, rychlostí i chutí hrát a prvních 20 minut se hrálo v podstatě jen na jednu branku. Jen díky dobrému zákroku Josefa Žáka proti osamocenému domácímu útočníkovi jsme tento tlak ustáli bez inkasované branky. Navíc se zhruba v polovině poločasu nechal po dvou žlutých kartách zbytečně vyloučit Jirka Janáček a tak naše výpady na soupeřovu branku byly spíše sporadické a do pokutového území domácích jsme se dostávali jen při standardních situacích. Po jedné z nich se těsně před přestávkou do dobré pozice dostával Petr Machovec, ale přes bránícího hráče mu k míči malý kousek scházel, a tak poločas skončil bez branek.

   Podle vývoje první půle bylo jasné, že v tomto utkání povede k úspěchu jen zodpovědný a bojovný výkon. Naše hra se po přestávce skutečně zlepšila a po chvíli hry připravil dobrou příležitost pro Petra Machovce Ondra Mišinger. Domácí brankář ale zachytal skvěle a jeho střelu zneškodnil. Utkání plynulo dál bez výraznější převahy nebo šancí některého mužstva, až zhruba v polovině druhého poločasu po nenápadné akci u pomezní čáry, Honza Ročárek šněroval s balónem mezi několika domácími obránci a pak poslal míč před branku, kde se Roman Brychnáč "tygřím skokem" prosadil před domácím brankařem a vstřelil rozhodující gól utkání. Domácí se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale už neměli dostatek sil. Nepomohlo jim ani střídání, po kterém na hřiště přišel Zdenek Bílek, o kterého se dobře postaral Roman Kafka. Když se v závěru utkání neprosadil sám před brankařem ani Pavel Novosad, skončil zápas za stavu 0:1.

   Domácí předvedli dobrý výkon, který by odpovídal vyšším příčkám v tabulce, než kde se v současné době nacházejí a je jen naším štěstím, že jejich hře chybí gólové zakončení. Toto utkání by pro nás mělo být varováním, protože 3. vyločení v 7. zápase je trochu příliš a ostatní to stojí mnoho sil.

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

(omlouvám se za případné neobjektivní hodnocení, ale některé situace vypadají jinak z pozice hráče a diváka) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář