Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo - Lučice - Staré Ransko (A-tým)

8. 10. 2009

9. kolo: Lučice - Staré Ransko 0:1 (0:0)

 

Sestava:

 

                                              Josef Žák

Tomáš Málek                       Roman Kafka                        Pavel Novosad

                                          Roman Brychnáč

                                   

Tomáš Dohnal            Jan Ročárek, Michal Ročárek         Ondra Mišinger

                                                       

                     Michal Janáček                                  Petr Machovec

                                                                            

 Branky:  1x Roman Brychnáč

 


 V prvním ze dvou venkovních utkání v řadě jsme se střetli s mužsvem Lučice. Lučice není náš příliš oblíbený soupeř a na jeho hřišti často nevyhráváme, a tak narozdíl od minulé vysoké výhry nikdo nečekal jednoduchý zápas. Navíc hřiště nebylo příliš kvalitní a místy hrozilo i zraněním.

   Utkání začalo bez výraznější převahy některého z týmů. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a vše podstatné se dělo hlavně ve středu hřiště. Ani nám ani soupeři se nedařila kombinace a bylo vidět mnoho nepřesností a zkažených přihrávek. První, kdo ohrozil soupeřovu branku, jsme byli ale my. Honza Ročárek zahrával přímý kop, ale domácí brankář se vytáhl a jeho dobře mířený pokus vyrazil. Utkání bylo více o bojovnosti. Fotbalovější momenty a souvislejší kombinace byly spíš vyjímkou než pravidlem. Do dobré střelecké pozice se dostával i Michal Ročárek, ale poté, co mu míč na nekvalitním povrchu poskočil, vysoko přestřelil. Podobně si počínal i Petr Machovec. Hosté na druhé straně také zahrozili a křížná střela z levé strany jen těsně minula naši branku. Nutno říct, že většinu soupeřových šancí jsme mu sami nabídli po našich chybách. Naštěstí žádnou z našich chyb soupeř nepotrestal, a tak první poločas skončil bez branek.

   V druhém poločase se naše hra v zadu zlepšila, přesto obraz hry vypadal podobně, jako v poločase prvním. Hrálo se poměrně tvrdé utkání a padalo poměrně dost žlutých karet. Vyloučení se nám tentokrát naštěstí vyhnulo a většina "žlutých" trestů plynula spíš ze hry a ne z nedisciplinovanosti hráčů. Soupeř, jehož kádr byl už tak dost zasažen tresty z předchozích utkání, se však vyloučení nevyhnul. Když jeden z hráčů neudržel nervy na uzdě a zbytečně po odehrání míče okopával Michala Ročárka, dohrávali domácí o deseti. Ke konci utkání se hrálo hodně nahoru a dolu a byly k vidění i nějaké šance. Když už se nám ale podařila nějaká kombinace a přečíslení domácí obrany, chyběla finální přihrávka nebo náš pokus končil u soupeřova brankáře. Na druhé straně zase po centru do našeho vápna zvonila tyč, ale odražený míč se odrazil naštěstí přímo k Josefovi do náruče. Když už to vypadalo na remízu, která by byla asi pro obě mužstva spravedlivá, vyměnili si na levé straně míč Honza Ročárek s Petrem Machovcem a druhý jmenovaný zacentroval před branku. Pokus Tomáše Dohnala brankař ještě kryl, ale Roman Brychnáč odražený balón pohotově ,jak jinak než "tygřím skokem", dopravil za brankovou čáru, a tak nám jako správný kapitán zajistil již podruhé jednobrankovou výhru. V tu chvíli zbývaly do konce utkání už jen okamžiky. Do závěrečného hvizdu už se nic nezměnilo, a tak jsme si připsali další cenné body a odehráli další utkání (již čtvrté v řadě) bez inkasované branky. Příště jedeme zase ven. Tentokrát do Světlé.

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

(omlouvám se za případné neobjektivní hodnocení, ale některé situace vypadají jinak z pozice hráče a diváka) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář