Jdi na obsah Jdi na menu
 


_26. kolo - Lipnice - Staré Ransko (A-tým)

20. 6. 2011

26. kolo – Lipnice - Staré Ransko  1:2 (1:2)

Sestava:

Tomáš Slanař

 

                 Tomáš Málek                Roman Kafka          Pavel Novosad        

                                                                   (Petr Mitáček)
      

           Michal Janáček         

Tomáš Dohnal                         Michal Ročárek                   Ondra Mišinger

                                                          

                   Roman Brychnáč                 

Jirka Janáček                                              Petr Machovec

                       

 

 Branky:  2x Michal Janáček

           

 

            Sezonu 2010/2011 jsme zakončili na soupeřově hřišti v Lipnici. Podle postavení v tabulce už vlastně o nic nešlo, a tak jsme byli jedni z mála, kterým byl povolen dřívější začátek.

            Stejně jako minule nám vyšel výborně začátek a jednalo se ryze o Městeckou spolupráci. Jirka Janáček a Michal Ročárek rozehrávali trestňák za hranicí šestnáctky a domluveným signálem zaskočili obranu domácích. Kombinaci obou zmíněných zakončil Michal Janáček, který se po přesné přihrávce staršího bratra nemýlil a poslal svůj tým do rychlého vedení (0:1). Domácí měli o chvíli později po naší hrubce velkou šanci srovnat, ale Tomáš Slanař byl proti a samostatný únik domácího útočníka zlikvidoval. Pak přidal druhou branku opět Michal Janáček, tentokrát ale hlavou (0:2). V tu chvíli jsme měli více ze hry a domácí zadáci dělali pod tlakem chyby. V dobré příležitosti se ocitl Jirka Janáček, který se dobře uvolnil, ale jeho zakončení už postrádalo důraz a přesnost. Co se nepodařilo nám se ale povedlo domácím, kteří po centru z pravé strany snížili hlavou na 1:2. Do přestávky se už skóre neměnilo.

            Od začátku druhého poločasu byli domácí výrazně aktivnější a začali nás přehrávat. Přestali jsme hrát po zemi a jen jsme nakopávali dlouhé míče, které domácí obrana s přehledem pokryla. Do šancí jsme se dostávali už jen sporadicky a spíš jsme se jen bránili. Největší šanci na srovnání mela Lipnice krátce po přestávce, ale pohotová teč domácího útočníka skončila naštěstí těsně nad. Přesto, že Lipnice tlačila, měli jsme v závěru po rychlých protiútocích několik příležitostí utkání rozhodnout, ale Ondra Mišinger v těžké pozici, ani Jirka Janáček sám před brankářem neuspěli. Když i pokus našeho jediného střelce v utkání skončil jen na břevně, museli jsme se bát o výsledek až do konce. A to i proto, že jsme po vyloučení Michala Ročárka dohrávali jen v deseti. Těsné vítězství jsme nakonec ubránili, ale druhý poločas už pro diváky asi moc pohledný nebyl a přesto, že v tomto zápase už o nic nešlo, dohrávalo se ve zbytečně vyhecované a nervózní atmosféře.

            Těžký závěr Jarní části jsme tedy zvládli s plným bodovým ziskem a skončili jsme s 59 body druzí s dvoubodovou ztrátou na vítěznou Lučici. Všem hráčům, ale i příznivcům a těm, co se o nás starají a podporují, bych chtěl za uplynulou sezónu poděkovat a popřát pěkné léto a zasloužený odpočinek. V novém ročníku zase na viděnou…

Za kolektiv hráčů napsal Pavel N.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář