Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.kolo Ransko-Keřkov 4-3

26. 10. 2022

Ransko - Keřkov   4-3 (2-2)

Sestava :Slanař,Kafka,Holcman,Hudec,Pátek,Brychnáč,Janáček P.,Holcman F.,Havlíček A.,Zvolánek,Janáček J.

Střídali:Novosad,Mrštík,Boguaj st.,

Střelci:23"-F.Holcman, 41"- Z.Zvolánek,56" - Janáček P., 85" - Vojta Hudec(p)

 

V domácím prostředí na velmi těžkém terénu jsme přivítali poslední tým tabulky-Keřkov.V žádném případě jsme se necítily jako vítězové již před zápasem,protože Keřkov je velmi nepříjemný soupeř a jeho výsledky a hra neodpovídají umístění v tabulce.

Od začátku byl jasný cíl,co nejdříve vstřelit branku.Po několika šancích a našem úvodním tlaku přišla v 5.min.první střela soupeře na kterou Tomáš S. nedosáhl a bylo to 0-1.To nás ještě více nakoplo a ve 23.min po pěkné akci se dostal k míči Fanda H. a zkušeným lobem srovnal na 1-1.O 3 minuty později však po nedůrazu v našem pokutovém území si soupeř pohrál s naší obranou a opět vedl 1-2.Těsně před poločasem využil svého důrazu a rychlosti Zdeněk Z. a po samostatné akci srovnal na 2-2.

Do druhé půlky jsme nastoupily s cílem zlomit soupeře hned po přestávce a dostat se do vedení.Ale bylo to vše opět jinak,ve 48.min po faulu v pokutovém území hosté zvýšily z penalty na 2-3.Na těžkém terénu nám vázla kombinace,přesto jsme se ale stále snažili držet míč a nevyhazovat míče neadresně nahoru.V 56.min po našem tlaku se k míči dostal Pavel J. a krásnou střelou z dálky srovnal na 3-3.Soupeře jsme přehrávali a místo toho abychom po několika šancích rozhodli zápas,přišel opět zákrok v našem pokutovém území,a další penalta....již šestá v pořadí za poslední tři kola.Naštěstí pro nás Tomáš S. svým zákrokem vytěsnil míč mimo branku a tak se skore neměnilo.V 85.min to konečně přišlo,Zdeněk Z. byl po samostatném úniku faulován a nařízený pokutový kop si vzal na svoji zodpovědnost Vojta H.,a s klidnou hlavou pod tlakem dokázal proměnit 4-3.

Byl to v této sezoně již několikátý zápas kdy jsme prohrávali a nakonec dokázali zápas srovnat ,a tentokrát i otočit a dotáhnout do vítězného konce.Pochvalu si zaslouží všichni hráči za přístup a za vydřené vítězství na velmi těžkém terénu.

Soupeři děkujeme za sehrání dobrého utkání a přejeme hodně štestí a udržení se v soutěži.

Fanouškům děkujeme za podporu.