Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo: FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou "B" - TJ Spartak Staré Ransko

11. 9. 2012

Výsledek:

1:5

 

Článek převzat ze stránek Ledče.

Branky: J. Gramer – 2 Machovec, 1 Brychnáč, J. Janáček, Dohnal.

Rozhodčí: Herda  - AR 1 Koleček. ŽK: 0:2. Diváci: 50.

Sestavy

Ledeč „B“: Veselý - Sekot, Hauser, Livora (15´ Martínek), Šenk – J. Grammer, P. Miláček, Stránský – M. Geher (75. Matěna) T. Žemlička (R. Matějka), R. Anděl.

Staré Ransko: Žák – M. Janáček, Brychnáč, Novosad, Mišinger, Ročárek, Dymáček, Ročárek, Dohnal, Machovec, J. Janáček (střídal Čermák).

Na začátku utkání domácí na hosty vlétli a vytvořili si několik šancí. Ujala se až střela ze strany a autorem gólu byl Jakub Grammer. Po obdržené brance ale Ledeč přestala hrát a během následující desetiminutovky Ransko zápas dvěma brankami otočilo. Do konce prvního poločasu se hrálo vyrovnané utkání. Ve druhém poločase domácí zlomil gól na 1:3 v 60. minutě. Poté ledečští zcela vypadli z role, domácí obrana hořela a Ledeč mohla být ráda, že obdržela pouze dvě branky. Brankář Veselý zlikvidoval ještě další 4 samostatné nájezdy hostujících hráčů. Béčko dostalo doma výprask, jaký dlouho nepamatuje, naposledy dostalo doma před 4 roky pět gólů od Béčka Ždírce posíleného divizními hráči. Nejlepším hráčem domácích byl i přes chybu při prvním gólu a další inkasované branky brankář Veselý.

Další zápasy 5. Kola a situace v tabulce:

V čele tabulky se udrželo výhrou v Ledči Staré Ransko následováno Chotěboří „B“, která přejela podobně jako před týdnem její Áčko Ždírec. Třetí je Mírovka, která překvapivě ztratila body ve Světlé. Ledeč „B“ klesla už na 12. příčku tabulky, od 13. místa ji dělí jen lepší skóre a od posledního Jeřišna, které získalo letošní první tři body, pouze bod.

Článek převzat ze stránek Ledče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář