Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.kolo Kožlí-Ransko

10. 9. 2022

Kožlí-Ransko 0-2 (0-1)

Slanař-Novosad,Holcman D.,(Kafka60),Říha,Šír(Pátek45),Hudec,Janáček P.,Havlíček,Holcman F.,Zvolánek,Janáček J.(45Boguaj)

Branky:Zvolánek,Janáček P.

V dalším kole OP jsme zajížděli na hřiště Kožlí.Domácí se po celkem úspěšné minulé sezoně nachází na dně tabulky,a tak jsme mohli očekávat snahu o jejich první body podzimu.

Prvních 20 minut utkání však patřilo nám,kdy jsme domácí zavřeli na jejich polovině a dlouhé nákopy za obranu se nám dařilo v klidu eliminovat.Pozitivní byla snaha o rozehrání získaných míčů,avšak stále nám chybí klid na míči v přechodové fázi.Vytvořené šance a následné zakončení Zvolánka,Holcmana F.,a střelecké pokusy Janáčka J a Janáčka P. zůstaly nevyžity,a tak se skore měnilo až v 17,min,kdy po povedené akci středem hřiště jsme se díky čtyřem nahrávkám od stopera až po J.Janáčka dostali do slibné šance,kterou díky přesné průnikové nahrávce využil Z.Zvolánek-1.0.

Po vstřelené brance se hra přesunula na naší polovinu,soupeř se vytáhl a zatlačil nás před naše velké vápno.Chyběl nám pohyb a přesnost v rozehrávce ,spousta vyhozených míčů a problém podržet nahoře balon vedlo k tomu,že soupeř ovládl zápas ve stnadardních situacích které ale nedokázal nijak využít,a tak poločas skončil naším vedením 1-0,

V druhém poločase po bouři v kabině se hra zlepšila,ale domácí také přidali na otáčkách a jejich počet rohových kopů byl opravdu hrozivý.Nám se podařilo se trochu zklidnit,a místo dlouhých míčů využít kombinaci po zemi,což bylo velmi pozitivní na celém zápase.Velká šance domácích přišla v 60.min ,kdy po centru ze strany míč jen těsně minul levou tyč,na druhé straně jsme nedokázali využít standardní situaci,kdy míč směřoval někam na Ledeč.

V 80.minutě mohlo být srovnáno,když po našem propadnutí ve středu hřiště šel domácí hráč sám na T.Slanaře,ten ale dobrým vyběhnutím a s pomocí výborného návratu P.Novosad akci zastavil.Nedáš dostaneš se opět potvrdilo,když v 85.min agresivním napadáním získal V.Boguaj ml. míč na soupeřově polovině,a následnou nahrávkou nechal vyniknout P.Janáčka ,který uklidil míč přízemní střelou do sítě-2-0.

Zápas to vzhledem k terénu a našemu přizpůsobení se soupeřově hře moc pohledný nebyl,nicméně takový je fotbal a přesto si zaslouží všichni hráči pochvalu zvláště za bojovnost a snahu dotáhnout zápas do vítězného konce.Musíme více zapracovat na kompaktnosti týmu a klidu na míči.

Soupeři děkujeme za dobrý zápas který nás zase posune dál a přejeme úspěch v dalších kolech.

Fanouškům díky za podporu!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář