Jdi na obsah Jdi na menu
 


7.kolo Ransko-Dlouhá Ves 1-1

20. 9. 2022

Ransko-Dlouhá Ves 1-1 (0-0)

Sestava:Ročárek,Novosad,Kafka,Říha,Šír,Brychnáč(Janáček J.46),Dymáček,Hudec,Holcman F.(Mrštík75),Janáček P.,Zvolánek Z.(Boguaj V.ml. 54)

Branka:V.Boguaj ml. 86.min

V 7.kole jsme přivítali na domácím hřišti soupeře z Dlouhé Vsi.Na těžkém a podmáčeném terénu jsme byli od začátku lepším týmem.drželi jsme míč a kombinační hrou se dostávali do předfinální fáze,kde však náš tlak končil.Soupeř,který bránil v bloku 6-8 hráčů zvládal obranu celkem dobře a nedovolil nám se dostat do zakončení.Hosté hrozili pouze z rychlých protiůtoků,respektivě jejich hra byla založena na dlouhých nákopech pouze na jednoho hráče,s tím si ale naše obrana poradila skvěle.Fungovala nám výstavba a přechodová fáze,získávali jsme odražené míče a tlačili se do zakončení.Bohužel v prvním poločase branka nepadla a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.

V druhém poločase jsme pokračovali v kombinační hře,avšak stále bez efektu.Posunuli jsme hru více nahoru,a snažili se co nejdříve otevřít skore.Toho ale využil soupeř,a po odraženém míči ve středním pásmu se dostal až do zakončení,kde po skvělém zákroku Ročárka přesto dokázal skórovat 0-1.Tato branka nás nepoložila,ale právě naopak jsme přidali na tempu a vytvořily si několik dobrých příležitostí.Prolomit smůlu se podařilo až v 86. min,kdy po pěkné kombinaci středem hřiště se z dálky fantasticky trefil V..Boguaj,který vymetl levou šibenici 1-1.

V tomto utkání se k nám štěstí obrátilo zády,ale trpělivost a snaha všech hráčů nakonec přinesla alespon bod,a dokázali jsme udržet podzimní domácí neporazitelnost.Díky všem za přístup,takto funguje tým!!!

Děkujeme fanouškům za podporu.

V příštím kole přivítáme doma v sobotu Věžnici, 24.9 v 15.30 hod.