Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo Ransko-Věžnice 1-5

26. 9. 2022

Festival neproměněných šancí

Ransko- Věžnice 1-5 (1-4)

Sestava:Slanař,Novosad,Holcman D.(46.Janáček M.),Říha,Pátek,Janáček J.(Boguaj V.st),Dymáček J.,Havlíček(Mrštík 53.),Holcman F,Zvolánek Z.

Branka:Havlíček

Těžký zápas,lehké hodnocení.V sobotu jsme přivítali na domácím hřišti mužstvo Věžnice.V prvních minutách zápasu bylo jasné že budeme diktovat tempo hry my,a nikdo netušil co nás ale čeká.Byl to asi nejlepší sportovní festival,festival neproměněných šancí.

Po velmi dobrém začátku přišla po první střele hostů neštastná teč,a bylo to 0-1 v 5.min vlastní brankou.To nás ale nepoložilo,pokračovali jsme v kombinační hře a dostávali soupeře neustále pod tlak.Velké množství střel a vytvořených šancí se podařilo zůročit až v 31 min kdy dotlačil míč do sítě Havlíček A.1-1.

Poté jsme pokračovali ve snaze vstřelit branku ještě do poločasu,vytvořili si velký počet pohledných akcí a střel,ale trápilo nás zakončení.Naopak hostům stačilo 5.min před poločasem,kdy vystřelili 3x na branku a rázem to bylo 1-4.Nedůraz,nedostupování hráčů a hlavně hodně štěstí hustujícího týmu prakticky rozhodlo zápas během 5ti minut.

Ve druhém poločase po nám opět nechyběla snaha,hrálo se na polovině soupeře avšak stejně jako v prvním poločase se nám střelecky nedařilo.Soupeř už jen zvýšil svůj náskok na 1-5 díky našemu totálnímu ofenzivnímu nasazení a otevřením hry v defenzivě.

V žádném případě jsme si nezasloužili takový výsledek,upřímně skore 7-3 by bylo odpovídající.Velmi pozitivní bylo množství vytvořených šancí,velmi dobré náběhy a hledání volného prostoru,využití křídelních hráčů a odvaha při zakládání útoku.Bohužel takový je fotbal,proto vzhledem k předvedené hře nemůžeme kritizovat nic kromě klidu v koncovce.

Děkujeme fanouškům za podporu,a zveme je na další domácí zápas 8.10 v 15.00 proti Havl.Brod C.